X
Madeira Travel

Madeira

Exact în mijlocul Atlanticului, insulele Madeira și Porto Santo sunt un refugiu al frumuseții naturale. Culorile exotice ale florilor se remarcă printre albastrul mării și verdele smarald al vegetației; acesta este un arhipelag unde două treimi sunt o zonă protejată și unde se află cea mai mare pădure de Laurisilva din lume.

Vreme Primăvăratică Tot Anul

Temperatura de primăvară, simțită pe tot parcursul anului, invită la activități în aer liber. Poți face o plimbare pe rețeaua de levadas (canale de irigații), vizita orașul Funchal și descoperi patrimoniul asociat cu Descoperirile sau să te plimbi liber pe insulă. Plimbările cu barca sunt o modalitate excelentă de a admira țărmul dintr-o perspectivă diferită.

Un Mediu Natural Ospitalier

Într-un mediu atât de natural și primitor, echilibrul și bunăstarea sunt considerate de la sine înțelese. Madeira oferă diverse complexe turistice și acces la mare cu condiții de primă clasă pentru navigația de agrement și scufundări. Insula Porto Santo, în special, este locul ideal pentru a scăpa de stres și a urma un program de talasoterapie, sau o vacanță la plajă combinată cu puțin golf.

Sărbători Populare

Sărbătorile populare, care au loc pe tot parcursul anului, sunt oportunități de a aprecia aromele gastronomice tradiționale și de a vedea Madeira sărbătorind, în special pentru paradele de Carnaval, Festivalul Florilor, Festivalul Atlanticului și, mai presus de toate, spectacolul de artificii de la sfârșitul anului.

Ce poti face in Madeira

Orase din regiunea Madeira