X
Golf in Madeira 2022

Golf in Madeira

Golf în Madeira

Ca o primăvară eternă, Madeira este o destinație de golf par excellence pe tot parcursul anului. Două insule diferite se mândresc cu trei terenuri de golf magnifice și oferte de cazare, agrement și bunăstare care încântă orice jucător de golf.

Clima este blândă pe tot parcursul anului, natura neatinsă oferă aer curat și plimbări de neuitat, bucătăria este bogată în arome înrădăcinate în tradiție. Aici, nu veți duce lipsă de alegeri pentru o vacanță memorabilă. Și este doar la câteva ore de zbor de Europa.

Tradiția golfului pe această insulă datează din 1937, când englezii Miles, Leacock și Blandy au construit primul teren de golf cu nouă găuri. Vă puteți exersa pe unul dintre cele două terenuri, Palheiro Golf și Clubul de Golf Santo da Serra, cu 18 și, respectiv, 27 de găuri, ambele remarcabile pentru frumusețea peisajului înconjurător.

Golf Porto Santo, situat pe insula cu același nume, la 40km de Madeira, este un teren de 27 de găuri, conceput de celebrul jucător de golf Severiano Ballesteros. Cu 9km de plajă și ape limpezi, insula Porto Santo vă invită la o scufundare după o rundă.

Openul Insulei Madeira este inclus în programul turneului de golf al Madeirei și face parte din PGA European Tour. Este cel mai important turneu de golf organizat anual în primăvară în regiune.

În prezent, Madeira are toate facilitățile pentru a primi jucători de golf de orice nivel, inclusiv cazare de primă calitate, ceea ce face ca insulele să fie un paradis pentru iubitorii acestui sport, care cu siguranță se vor bucura de provocarea fiecărei găuri și de peisajul înconjurător.