X
Sanatate si Stare de Bine in Madeira 2022

Sanatate si Stare de Bine in Madeira

Sănătate și Stare de Bine în Madeira

Descoperiți un mediu de armonie perfectă între natură și om, unde maxima „o minte sănătoasă într-un corp sănătos” capătă un sens desăvârșit.

Madeira este mult mai mult decât o insulă; este un loc mistic, unul pentru descoperirea naturii și a sinelui. La fel ca noi, care suntem făcuți din dualitatea corp și suflet, este și ea făcută din contraste între oceanul adânc și munții înalți, soarele și zăpada, albastrul mării și culorile exuberante ale florilor. Este în acest peisaj perfect amestecat de contraste unde veți găsi un echilibru între corp și minte.

De mult timp căutată pentru calitățile sale terapeutice, în special pentru vindecarea afecțiunilor respiratorii, Madeira continuă să ofere condiții excepționale ca destinație de sănătate.

Pe această insulă a apelor calme, clare, puteți profita de extractele de alge și plante, aroma proaspătă a florilor, aerul 100% pur, combinat cu clima sa blândă, pentru reîncărcarea bateriilor.

Cele mai multe hoteluri oferă o gamă largă de opțiuni - piscine naturale, saune și centre de masaj. Unele sunt chiar „spa-uri de sănătate”, completând oferta de servicii precum talasoterapia, hidromasajul, baia turcească și saloanele de înfrumusețare, unde tratamentele medicale și cosmetice se combină.

Țineți cont de insula Porto Santo care, pe lângă imensa plajă de nisip auriu, al cărei potențial terapeutic al proprietăților minerale este deja faimos la nivel mondial pentru tratamentul bolilor reumatice, se mândrește și cu un Centru de Talasoterapie care oferă servicii complementare de sănătate, preventive și curative.

Cu astfel de caracteristici sănătoase și naturale, Madeira oferă condițiile esențiale pentru a te bucura de o vacanță relaxantă și revigorantă în orice moment al anului.