X
Arhipelagul Madeira 2022

Arhipelagul Madeira

Arhipelagul Madeira: Insule pentru Îndrăgostiți

Arhipelagul Madeira este sinonim cu farmecul și sofisticarea, făcându-l locul ideal pentru un tur de vacanță plin de posibilități romantice.

În Funchal, lăsați-vă fermecat de culorile vii ale Mercado dos Lavradores

Un piață unde florile, fructele și costumele tipice insulare ale vânzătorilor se combină pentru a oferi un mozaic plin de viață. La o distanță scurtă, puteți lua telecabina până la Monte și de pe deal, în compania persoanei iubite, puteți privi peste golful punctat cu iahturi care plutesc sus și jos pe marea deschisă. Când ajungeți în vârf, asigurați-vă că prelungiți plimbarea pașnică prin superb Grădina Tropicală Monte Palace.

În inima Parcului Natural Madeira, la Ribeiro Frio

Este momentul să faceți o scurtă pauză și să vă bucurați de prânz în bună companie, amândoi înconjurați de peisajul luxuriant și exuberant al pădurii de laurisilva (dafin), aproape neschimbată de când a fost văzută pentru prima dată de descoperitorii insulei acum mai bine de cinci secole.

Fie înainte, fie după aceasta, urcați-vă la Pico do Areeiro

Al treilea cel mai înalt punct al insulei, la o altitudine de 1818 metri. Aici, voi și persoana iubită puteți sta deasupra norilor și vă puteți bucura de o vedere spectaculoasă, chiar în inima Madeirei.

Întoarceți-vă la Funchal pentru o vedere panoramică complet diferită, de data aceasta observând insula dintr-un elicopter. Sau poate vedeți cum soarele vopsește Madeira în diverse nuanțe de portocaliu, făcând o plimbare cu barca la apus. Și de ce să nu dormiți într-o veche proprietate de vară, acum special transformată în scopuri turistice și oferind atmosfera potrivită pentru a profita la maximum de o mare iubire?