X
Shopping in Madeira 2022

Shopping in Madeira

Shopping în Madeira

După ce v-ați delectat cu verdeața Naturii și albastrul mării, și între vizitele în satele tipice colorate, veți simți dorința de a lua acasă o bucată din acest paradis.

O vacanță memorabilă care merită amintiri vii.

Plimbându-vă pe străzile din Funchal, împodobite cu frumoase pavaje din piatră cubică, veți găsi o mare varietate de magazine, de la nume mari portugheze și internaționale până la magazine care vând articole regionale pe care le puteți cumpăra ca suveniruri mici ale călătoriei voastre.

Pentru o pauză revitalizantă pentru a vă recupera forțele, nimic nu este mai bine decât să vă așezați confortabil pe una dintre terasele din centrul orașului pentru un suc de fructe regional.

Continuând plimbarea, vizitați Muzeul Broderiilor Madeira și, bineînțeles, profitați de ocazie pentru a cumpăra o piesă. De la batiste mici până la frumoasele fețe de masă tradiționale, fiecare piesă este o adevărată operă de artă.

După ce ați gustat deliciosul Vin Madeira în una dintre numeroasele cramă și magazine răspândite prin oraș, nu veți putea rezista să nu cumpărați cel puțin o sticlă pentru a o lua acasă cu voi.

Articolele din răchită sunt disponibile în Funchal și pe toată insula, dar sunt produse în Camacha, unde veți găsi cea mai largă selecție de articole din răchită în toate formele și dimensiunile.

Florile Madeirei, cum ar fi orhideele, strelitzias, proteele și florile flamingo, sunt suvenirul preferat al multor turiști. Acestea pot fi cumpărate de oriunde, în piața orașului sau în florării. Piața orașului, cunoscută sub numele de Piața Fermierilor, este alt loc obligatoriu de vizitat. Acesta este un adevărat centru de tranzacționare pentru produse regionale, de la fructe exotice, legume și pește până la flori, lucrări din răchită, tapiserii și celebrele botas de vilão (cizme tradiționale făcute manual).