X
Madeira Travel

Regiunea Lisabona

Lisabona este capitala Portugaliei și centrul unei zone multifacetate care atrage diferite gusturi și simțuri.

Un Oraș cu Aromă de Sat

Într-un oraș care a fost influențat de-a lungul timpului de multe culturi îndepărtate, există încă o atmosferă de sat în fiecare cartier istoric. Plimbă-te prin rețeaua de străzi Pombaline din districtul Baixa care se deschide către Tagus în Praça do Comércio, apoi urmează râul pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase părți ale orașului: zona monumentală de la Belém cu monumentele sale Patrimoniu Mondial, cartierele medievale și cele mai recente spații de agrement contemporane, cum ar fi Parque das Nações.

De-a lungul Coastei

Dacă continui spre gura râului, vei înțelege de ce spunem că Lisabona este centrul unei vaste stațiuni. De-a lungul drumului costier vei găsi plaje și stațiuni balneare care combină vile și hoteluri de la începutul secolului al XX-lea cu marine, terase și terenuri de golf excelente. Mai departe de-a lungul coastei vei întâlni plaje recunoscute la nivel mondial pentru surfing, dar și palatele împrăștiate în peisajul cultural al Sintra, un sit al Patrimoniului Mondial.

Diversitatea Regiunii Lisabona

Varietatea largă de peisaje și patrimoniu este întotdeauna aproape, fie că este la nord sau la sud de capitală. Cu plaje, parcuri naturale, rute culturale și cazare pentru toate gusturile, este greu să scapi de regiunea Lisabona într-o vizită în Portugalia.

Fado și Viața de Noapte

Fado este o altă expresie a ceea ce înseamnă să fii portughez care a fost, de asemenea, declarată Patrimoniu Mondial. Îl poți auzi noaptea într-o casă de fado sau într-un cartier tradițional. Dar mergi, de asemenea, la barurile și cluburile de noapte animale, pentru a găsi alte tipuri de muzică. De la reggae la muzica africană, new wave, indie sau electronică, există o mare diversitate de sunete și medii, dar toate sunt scuze bune pentru a bea ceva și a dansa până în zori.

Ce poti face in Regiunea Lisabona

Orase din regiunea Regiunea Lisabona