X
Angra do Heroismo 2022

Angra do Heroismo

Angra do Heroísmo

Asociată cu Descoperirile din secolele al XV-lea și al XVI-lea, Angra do Heroismo este exemplul creării unui oraș strâns legat de funcția sa maritimă și a fost un punct de oprire obligatoriu al flotelor din Africa și Indii. În 1983, UNESCO a clasificat-o ca Sit al Patrimoniului Mondial.

Plimbați-vă prin grila de străzi care reflectă noua lume adusă de Renaștere și pe care Descoperirile le-au așezat în Angra, un oraș scăldat de Oceanul Atlantic, născut pentru comerț și navigație. Vizitați zidurile întunecate ale unei puternice fortărețe proiectate pentru a proteja și domina. Cunoașteți istoria povestită de monumentele sale, de comorile de artă pe care le-a prețuit de secole. Acestea sunt trei motive bune care vor face din vizita dvs. la Angra do Heroismo o experiență unică și o călătorie minunată prin timp.

În oraș, asigurați-vă că vizitați Igreja do Santíssimo Salvador da Sé, sau Sé de Angra (Catedrala), Igreja da Misericórdia (Biserica), Conventul și Biserica São Francisco, Conventul și Biserica São Gonçalo, Primăria, Palácio dos Capitães Generais (Palatul), Monumentul Rememorării, Castelul São Sebastião, Castelul São João Baptista, Muzeul Angra și Monte Brasil.

Ce poti face in Angra do Heroismo

0 results

Insulele Azore