X
Sketch Tour Portugal in Madeira 2022

Sketch Tour Portugal in Madeira

Sketch Tour Portugal în Madeira

În Madeira, Sketch Tour s-a concentrat pe cele trei teme esențiale pentru vizitatorii arhipelagului: patrimoniul mondial, natura și bucătăria. Acestea sunt reflectate în desenele Urban Sketchers, reprezentate de Ea Ejersbo din Danemarca și Ketta Linhares, care este portugheză.

Albastrul mării și verdele vegetației sunt culorile dominante ale peisajului în Arhipelagul Madeira, care i-au inspirat pe Sketchers să exploreze insulele Madeira și Porto Santo. Clima blândă, care este cam aceeași pe tot parcursul anului, a ajutat la călătorie, deși geografia insulei înseamnă că există mai multe microclimate între orașele și satele de pe coastă și cele mai înalte vârfuri montane, și între partea de nord mai umedă și sudul mai însorit.

Turneul de schițe a început în Funchal. Au mers prin centru, făcând primul contact cu patrimoniul și istoria locală, și au continuat pe lângă mare, la Marina. Experiența culinară a început în Mercado dos Lavradores (Piața Fermierilor), într-un prim contact cu culorile și aromele celor mai bune produse pe care insula le are de oferit. Accentul a fost pus pe fructele exotice și varietățile de pește proaspăt, precum și pe șansa de a gusta faimosul vin Madeira la fața locului.