X
Ponta Delgada 2022

Ponta Delgada

Ponta Delgada

Ponta Delgada a început ca un simplu sat pescăresc ale cărui ape sigure i-au atras pe pescari, dar curând a început să joace rolul de port principal al Insulei São Miguel.

Orașul a crescut și în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea au înflorit mănăstirile, bisericile și casele domnești, care și astăzi integrează centrul istoric.

Ponta Delgada este astăzi un oraș cosmopolit, orientat către exterior, cu o viață economică și culturală vibrantă. Drumul extensiv de coastă, care mărginește portul și marea conturând orașul, este expresia dinamismului său, adaptându-se la noi vremuri și, de asemenea, drumul de acces către oraș.

Laudând o istorie de peste cinci secole și prețioase mărturii ale trecutului, Ponta Delgada este un oraș multifacetic unde tradiția conviețuiește mână în mână cu prezentul și cosmopolitismul cu liniștea sănătoasă a vieții azorene.

Când sunteți în Ponta Delgada, asigurați-vă că vizitați Igreja de São Sebastião, Igreja de São Pedro și Igreja São José, Conventul și Capela Nossa Senhora da Esperança, Tesouro do Senhor Santo Cristo dos Milagres, Muzeul Carlos Machado, Porțile Orașului și Grădina Jose do Canto.

Ce poti face in Ponta Delgada

Insulele Azore