X
Madeira Travel

Insulele Azore

Mama Natură a creat o țară plină de frumusețe naturală, gata de explorat, în imensitatea albastră a Oceanului Atlantic: Azorele.

Santa Maria și São Miguel

Spre Est, pe insula Santa Maria, plajele cu nisip alb și cald sunt invitante, iar viile care acoperă versanții ca un amfiteatru seamănă cu scări uriașe. São Miguel, cea mai mare insulă, seduce cu lagunele sale Sete Cidades și Fogo. Puterea care emană din pământ se simte în gheizere, ape termale calde și lacuri vulcanice, precum și în gustosul "Cozido das Furnas" gătit încet în interiorul pământului.

Grupul Central

În Grupul Central, insulele Terceira, São Jorge, Pico, Faial și Graciosa sunt așezate armonios în marea adânc albastră, unde balenele și delfinii pot fi observați, spre deliciul vizitatorilor. Pe Terceira, orașul Patrimoniului Mondial Angra do Heroísmo, precum și festivalurile sale, sunt pline de istorie. Faial este albastrul răcoros al hortensiilor, marina pictată colorat de navigatorii din întreaga lume și vulcanul stins Capelinhos, care seamănă cu un peisaj lunar. În față este Pico, un munte care răsare din mare, cu vii plantate în câmpuri de lavă neagră, o cultură unică care are de asemenea statut de Patrimoniu Mondial. Pe São Jorge, punctele de atracție sunt Fajãs și brânza, o specialitate unică cu un gust inconfundabil. Graciosa, grațioasă atât în nume cât și în aparență, este o insulă de câmpuri verzi acoperite de vii care contrastează cu morile sale de vânt specifice.

Grupul Vestic

În Grupul Vestic, pe insula Flores, frumusețea cascadei naturale și a lacurilor săpate de vulcani este uimitoare. Insula mică Corvo are un crater larg și frumos în centru și atrage multe specii de păsări venind atât din Europa cât și din America.

Acestea sunt Azorele. Nouă insule, nouă lumi mici care au atât de multe similarități cât și diferențe, dar unde prietenia locuitorilor săi este împărtășită de toți.

Ce poti face in Insulele Azore

Orase din regiunea Insulele Azore