X
Vilamoura si marina sa 2022

Vilamoura si marina sa

Vilamoura și marina sa

Modernă, plină de viață și sofisticată, Vilamoura s-a dezvoltat în jurul marinei sale și este astăzi una dintre cele mai mari stațiuni de agrement din Europa.

Orașul a fost construit în jurul unui complex turistic început în anii 1970. Dar romanii cunoșteau deja zona, după cum este clar din ruinele Cerro da Vila, păstrate în muzeul cu același nume, situat lângă drumul de acces spre plaja Falésia.

Hoteluri excelente și sate turistice, precum și terenuri de golf de renume internațional oferă un pachet complet pentru cei care caută să petreacă câteva zile relaxante pe malul mării. Marina, cea mai mare din țară cu 1300 de locuri de andocare, este principalul centru de divertisment, nu doar pentru cei care sosesc cu barca, ci pentru toți cei care își petrec vacanța în zonă și vin aici la sfârșitul după-amiezii sau seara pentru a se bucura de o înghețată sau o cină. Este, de asemenea, locul potrivit pentru cumpărături, cu o gamă largă de la magazinele de artizanat local până la cele mai prestigioase mărci internaționale. În ceea ce privește viața de noapte, există multe baruri și cluburi cu cei mai buni DJ și Casino Vilamoura promite să vă pună cu adevărat adrenalina în mișcare.

Există nenumărate activități de făcut pe parcursul zilei. Tenis, călărie, navigație, windsurfing, jet ski, parasailing, excursii cu barca, pescuit, gama este atât de vastă încât veți avea de unde alege. Apele calde și nisipurile aurii sunt la o aruncătură de băț. De la pontonul estic din Marina, nisipurile plajei Vilamoura se întind până la Quarteira; iar spre vest se află plaja Falésia, care se întinde pe mile întregi, terminându-se doar la Olhos de Água, deci există suficient spațiu pentru a vă întinde prosopul și a vă bronza pe plajă. Condițiile de siguranță sunt cele mai bune, iar distracțiile sunt numeroase pentru câteva zile perfecte la malul mării.