X
Trasee turistice prin Alentejo si Algarve - Linda Toolsema 2022

Trasee turistice prin Alentejo si Algarve - Linda Toolsema

Drumuri prin Alentejo și Algarve - Linda Toolsema

Linda Toolsema a fost de două ori în Portugalia, o dată în Madeira, unde s-a bucurat de plimbările pe Levada, și apoi în Porto, unde a explorat orașul și a cunoscut cramurile de vin de Porto.

Pentru Linda, Alentejo are tot ce ai putea dori în materie de drumeții: peisajul, câmpurile presărate cu mici flori sălbatice, pâraie mici, peisaje liniștite, plaje cu stânci impresionante și, pe unele trasee, o vedere neîntreruptă asupra mării. Au cunoscut restaurante care erau fără pretenții și simple, dar unde au putut să se bucure de delicioasa bucătărie locală. Ea are amintiri frumoase despre portughezi, a fost fermecată de locurile pe care le-a vizitat și de amabilitatea și deschiderea oamenilor.

Linda Toolsema

Linda Toolsema s-a născut în 1975. Este economist și artist grafic și locuiește lângă Groningen, în Olanda. Ea desenează și pictează într-o gamă variată de medii și stiluri, dar aproape exclusiv în cărți. Acestea includ jurnale artistice în care combină diverse tehnici, și de asemenea caiete mai mici, pentru schițe realizate pe loc, cu materiale „mai curate” precum penițele și acuarelele. Linda este membru activ al grupului Urban Sketchers Olanda și co-organizator al grupului din Groningen.