X
Distractie pentru intreaga familie in Algarve 2022

Distractie pentru intreaga familie in Algarve

Distracție pentru întreaga familie în Algarve

Cu clima sa blândă pe tot parcursul anului, este ușor de înțeles de ce Algarve este alegerea evidentă pentru o vacanță plină de distracție pentru întreaga familie. Dar aceste zile pline de distracție nu se limitează doar la bronzat și înot în mare și la sporturile pe care le poți practica pe coasta Algarve. Există multe alte lucruri de făcut împreună cu copiii.

Pentru familiile care caută latura mai naturală a Algarve, există o varietate uriașă de excursii de bucurat în întreaga regiune, inclusiv un număr de companii care oferă excursii cu barca pentru a vedea delfinii de la Lagos, Portimão și Alvor. De asemenea, puteți alege să faceți o scurtă călătorie cu barca către insulele din jurul Faro și să vedeți flora și fauna Parcului Natural Ria Formosa. Sau să mergeți într-un safari cu jeepul sau să luați o canoe pe râu, unde există multe de explorat și multe aventuri de trăit.

Dar nu trebuie să mergeți pe mare pentru a vedea delfini în Algarve. În Guia, lângă Albufeira, Zoomarine este un parc oceanografic cu divertisment educațional de mare calitate, unde există o oportunitate unică de a vedea delfini, foci, rechini, țestoase, păsări exotice și acvatice, aligatori, pești tropicali, precum și de a vă distra în mai multe piscine și atracții acvatice, și de asemenea să vedeți unele spectacole educative cu animale.