X
Trasee turistice in Azore 2022

Trasee turistice in Azore

Trasee în Azore

Indiferent că sunteți un iubitor de plimbări liniștite sau un căutător de adrenalină, Azorele au peste 60 de trasee de drumeție cu toate condițiile pentru a merge în siguranță. Aventurați-vă și descoperiți peisaje unice între poteci complet învăluite în Natură.

Traseele din Azore sunt o rețea de cărări clasificate de Guvernul Regional al Azorelor pentru a asigura siguranța și liniștea drumeților. Împărțită în trei niveluri de dificultate - ușor, mediu și greu - rețeaua este potrivită pentru diverse vârste și niveluri de condiție fizică. Multe dintre cărările clasificate profită de traseele unice pe care oamenii le-au folosit de secole pentru călătorii zilnice, transportul bunurilor și mutarea vitelor. Această înțelepciune ancestrală în crearea scurtăturilor prin teritoriu este acum exploatată de turiști pentru a cunoaște diferitele perspective și detalii ale comorilor scenice ale insulelor Azore, deoarece leagă aproape fiecare colț al fiecărei insule, atât pe lângă țărmul mării, cât și în munți.

Temperatura blândă a climei azorene vă permite să explorați rețeaua de trasee în orice sezon. Totul depinde de experiența pe care doriți să o aveți. Plimbarea în timpul iernii înseamnă găsirea unor verziuri mai luxuriante, cascade și pâraie care curg mai repede; o plimbare în primăvară și vară aduce o invazie de mirosuri și flori colorate. Dar celebra ceață azoreană poate apărea în orice moment. Și la fel de repede cum vine, învăluind în mister contururile abia zărite, dispare, deschizând noi orizonturi.

Datorită particularităților terenului și condițiilor meteorologice, unele trasee pot fi temporar indisponibile, așa că informați-vă înainte de plecare despre orice avertismente sau recomandări de siguranță care ar putea fi în vigoare.