X
Golf si natura in Azore 2022

Golf si natura in Azore

Golf și natură în Azore

Privind în jur și nevăzând niciun tip de construcție la orizont… doar natura luxuriantă, crini și hortensii, păduri de criptomeria și cedru și liniștea insulei, mereu cu o privire către Oceanul Atlantic.

Morfologia terenurilor de golf te invită la o plimbare. Clima blândă permite jocul în orice sezon al anului, pe oricare dintre cele trei terenuri de golf ale arhipelagului: Batalha și Furnas, pe insula São Miguel, și Clube de Golfe da Ilha Terceira, acesta din urmă oferind circuite adecvate atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Pentru cei care caută o modalitate mai relaxată de joc, pur și simplu pentru distracție, este posibil să practice o versiune de golf mai liberă în Azore, cu reguli similare, printre pășuni și terenuri agricole, departe de terenurile oficiale de golf.

Este un sport în expansiune pe aceste insule frumoase, unde se poate bucura de liniște și de raritatea tranquilității, dar în același timp să nu lipsească programe pentru a profita la maximum înainte și după un joc de golf, pentru a încerca bucătăria locală și a admira natura în sălbăticie. Pe uscat, se pot vizita vulcani și mari lagune, podgorii clasificate care se extind și cresc pe roci bazaltice (pe insula Pico) și un mic oraș care este Patrimoniu Mondial UNESCO (Angra do Heroísmo). Pe mare, se poate face o plimbare cu barca, practica scufundări, surf la locuri de calitate mondială și a observa balenele.