X
Azorele prin ochii lui... Jenny Adam 2022

Azorele prin ochii lui... Jenny Adam

Azorele prin ochii lui... Jenny Adam

Jenny Adam găsește dificil să spună ce anume a impresionat-o cel mai mult despre insulele Azore. A descoperit un peisaj care îți taie respirația, cu cratere vulcanice și lacuri într-un decor de nori, ceruri uimitoare și marea întotdeauna vizibilă în fundal. Au fost vremuri provocatoare pentru un schițator. Experiențele puternice, amabilitatea oamenilor și mâncarea bună au fost printre aspectele cele mai remarcabile ale călătoriei.

Nu fusesem niciodată pe o plajă neagră, darmite la o piscină naturală formată de mase de lavă care se revărsau în ocean. Nu știam că apa termală poate fi colorată în portocaliu aprins, sau că un crater de vulcan poate fi complet verde pentru că pereții săi sunt acoperiți de ferigi.

Acum, când se gândește la Azore, primul lucru care îi vine în minte este să știe când poate să se întoarcă pentru a cunoaște și explora fiecare insulă, inclusiv pe cele pe care le-a vizitat deja.

Jenny Adam este designer industrial și ilustrator și trăiește în Frankfurt, Germania. S-a alăturat Urban Sketchers în 2009. Schițarea este instrumentul său preferat de design și un mod de a înregistra viața de zi cu zi într-un carnet. A participat la Simpozionul de Schiță Urbană din 2013 și 2014 și a predat la evenimentul din 2016 din Manchester, Marea Britanie. A organizat clasele Urban Sketchers 10x10 în Frankfurt în 2017.